Nu er der mulighed for en spændende afdelingslederstilling for bostøtteindsatsen, hvor du får ansvaret for tre bostøtteteams, og muligheden for at videreudvikle vores bostøttetilbud i Norddjurs Kommune.
I Socialpsykiatrien arbejder vi målrettet under Socialområdets ”Fælles langsigtede strategi”. Strategien udfoldes over de næste 3-5 år med tanke på at styrke borgerperspektivet og skabe et solidt organisatorisk fundament, der understøtter en recoveryorienteret rehabilitering. Et af pejlemærkerne i strategien er ”Mest muligt i eget liv” hvor Socialområdet har fokus på at etablere tilbudstyper, som understøtter et midlertidigt fokus og giver mulighed for at justere støtten i takt med, at borgeren udvikler sig. Du kan læse mere her: Fælles langsigtet strategi
Du får i sammenhæng med strategien en central rolle i at videreudvikle og sætte i kraft nye bostøtteinitiativer som ”Housing First”, gruppebostøtte, skærmbostøtte og rådgivende bostøtte – den sidste leveret i vores aktivitetshus. Du vil være ansvarlig for at lede denne proces fra idé til virkelighed i tæt samarbejde med medarbejderne.
Bostøtteindsatsen
Kerneopgaven i bostøtteindsatsen er at fremme borgernes trivsel, selvstændighed og livskvalitet gennem en recoveryorienteret rehabiliteringstilgang og neuropædagogisk indsats. Der er i hele indsatsen et stærkt fokus på at tage udgangspunkt i borgernes ressourcer, ønsker og behov. Bostøtten i socialpsykiatrien yder støtte efter §82b og §85 i Serviceloven til ca. 200 borgere på psykiatriområdet og ca. 30 borgere på neuropædagogiske område. Se mere på vores hjemmeside: Bostøtte
Hvem er vi i socialpsykiatrien
Socialpsykiatri Norddjurs er en sammensat organisation med et bredt og varieret tilbud af sociale indsatser til borgere med sindslidelser og senhjerneskade, samt indsatser til socialt udsatte borgere. Derudover er kommunens rusmiddelbehandling organisatorisk forankret under socialpsykiatrien. Socialpsykiatriområdet består af cirka 88 medarbejdere og 80 handicapledsagere, der tilsammen leverer sociale indsatser til omkring 580 borgere. Samtidig fungerer vi som praktiksted for social- og sundhedsassistentelever samt studerende inden for pædagogik, sygepleje og ergoterapi.
I Norddjurs Kommune arbejder vi på tværs af voksenhandicap og psykiatriområdet for at løse opgaverne bedst muligt. Det betyder, at både ledere og medarbejdere – når opgaven kræver det – løser opgaver i samarbejde med andre tilbud på Socialområdet.
Lederteamet
Lederteamet har fokus på at styrke ledelsesnærvær og faglig ledelse. Ledelsen af Socialpsykiatrien består af en aftaleholder (områdeleder) og tre afdelingsledere. Som én af tre afdelingsledere får du ansvaret for bostøtteområdet, som omfatter bostøtte efter SEL §§ 85 og 82b i socialpsykiatriske bostøtteteams og neuropædagogisk team. Du vil have ca. 25 ansatte fordelt på to matrikler i henholdsvis Grenå og Allingåbro.
De øvrige afdelingsledere har ansvaret for hhv. rusmiddelcenter samt aktivitetstilbud AUC i Grenaa, og de socialpsykiatriske botilbud Dolmerhave og bofællesskabet Glesborg.
Ledelsesteamets platform bygger på Norddjurs Kommunes værdier, og en stærk relationel tilgang skal sikre, at både borgere, medarbejdere og ledere oplever sig som en del af et meningsfuldt fællesskab. Ledelsesteamet fungerer, som socialpsykiatriens samlende styrke, og omsætter strategiske mål til praksis. Vi anvender OLFA-modellen til at skabe struktur og retning i ledelsesarbejdet og skal i 2025 sammen med resten af Norddjurs Kommune implementere kurs, koordinering og commitment (KKC) som ledelsesgrundlag og arbejde med medarbejdernes professionelle aktørskab. Se vores ledelsesgrundlag her: Organisations-og-ledelseskodeks
På Socialområdet indgår du i en større ledergruppe sammen med øvrige afdelingsledere og aftaleholdere, hvor vi mødes flere gange i løbet af året med fokus på ledelsesudvikling, udviklingstiltag og ledelsesnetværk. Du får gode muligheder for at forme dit eget ledelsesrum, samtidig med at du udvikler tilbuddene fagligt og organisatorisk. Vi kan godt li’ at gå foran i den faglige udvikling og vil gerne høre, hvad du fagligt er optaget af lige nu?
Ledelsesopgaven skal sikre både medarbejdernes trivsel, den faglige kvalitet og effektivitet i tilbuddene:
Borgerfokus betyder at:
Faglig ledelse betyder at:
Personaleansvar betyder at:
Organisatorisk udvikling betyder at:
Tværgående samarbejde betyder at:
Vi søger en person med:
Vi tilbyder:
Løn- og ansættelsesvilkår for stillingen i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsessamtale forventes afholdt den 28. januar 2025 og evt 30. januar 2025.
Forventet tiltrædelse den 1. marts 2025.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til aftaleholder af Socialpsykiatri Norddjurs, Jan Hoel på tlf 25 39 53 74.
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.
De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.
Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: